tiistai 17. syyskuuta 2013

Hanke on nyt potkaistu kunnolla käyntiin, kustannuspaikat on perustettu, suunnittelukokouksia on pidetty ja ensimmäiset opetuskokeilut ovat pääsemässä päätökseensä näin jakson vaihtuessa. Kokonaisia kursseja on siis jo pidetty e-oppikirjojen avulla ja olemme asiasta taas hieman viisaampia.

Harmaita hiuksia meille pyrkii aiheuttamaan hankkeen niistetty budjetti. Kun koko ikäluokan varustamiseen ei kerran ole varaa, niin miten varustaminen kohdennetaan? Miten jako tehdään mahdollisimman tasapuolisesti? Toivomme laitteiden leasing-vuokrauksesta apua tilanteeseen. Asia nytkähtänee taas eteenpäin ylihuomisen palaverin jälkeen. Myös matkakuluissa kävi juustohöylä raskaasti. Jäljellä on tarpeeksi matkakulujen korvaamiseen esim. Seinäjoelle omalla autolla ja siitä junalla Helsinkiin koulutukseen peräti kolmelle hengelle. Koko henkilöstö kattava kouluttaminen on siten vähintäänkin haasteellista.

No, haasteet on tehty voitettaviksi ja voitetaankin hyvällä mielikuvituksella ja sinnikkäällä yrittämisellä...onhan meillä hyvä tiimi töissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti