torstai 2. lokakuuta 2014

Mallikysymyksiä kommentoitavana

Digabin sivuilla on nyt mallikysymyksiä likimain kaikisaa aineissa kommentoitavana. Käykääpä kollegat ihmeessä antamassa oma inputtinne aiheeseen, niin saadaan karralla asialliset kokeet heti alusta saakka. Mallitehtävät löytyvät oheisen linkin takaa, ja niitä pääsee kommentoimaan myös nimimerkillä, jos ei omalla nimellän kehtaa ;)

https://digabi.fi/kokeet/esimerkkitehtavat/

P.S. Huomaa alla olevissa kuvissa selvästi näkyvä haaste. Piuhoitus on koottu fysiikan luokkaan ja suurennuksissa näkyy takana olevalla taululla ko. tieteelle tyypilliset merkinnät ja kuviot, joiden tuottaminen koneella onkin sitten ihan eri juttu...

1 kommentti:

  1. Tässä ylioppilaskokeen sähköistämisprosessissa on mielenkiintoista ja hyvää mielestäni se, että prosessin suunnittelusta ja etenemisestä jaetaan avoimesti tietoa kaikille. Kommentointimahdollisuus tuo mukaan myös tavallisten riviopettajien näkökulman ja tietotaidon, joka on mittava. Toinen vaihtoehtoahan olisi se, että kaikki suunnittelu tehtäisiin tiukasti jossakin pienessä sisäpiirissä suljettujen ovien takana.Valmis koe sitten päjäytettäisiin kaikkien ihmeteltäväksi muutaman vuoden pähkäilyn jälkeen! Ja ei kun kommentoimaan!

    VastaaPoista