tiistai 11. marraskuuta 2014

Kromikirjoja laajempaan testiin

Viime viikolla järjestettiin Suupohjan alueen oppilaitosten keskustelutilaisuus TVT-asioiden haasteista ja mahdollisista vastauksista. Tarkoituksena on yhdessä ja toisten kokemuksista rikastuen tutustua erilaisiin mahdollisuuksiin kohdata yhä enemmän tietoteknistyvän maailman haasteet pedagogisesti mielekkäällä ja kustannustehokkaalla tavalla.

Keskustelutilaisuudessa kukin oppilaitos kertoili omasta lähestymistavastaan ja omista kokemuksistaan. Koska kokemuksemme Chromebookeista yhdessä Google Driven kanssa ovat olleet kovin rohkaisevia, esittelimme omia kokemuksiamme ja kehoitimme muitakin tutustumaan esimerkiksi tässä blogissa julkaistun sisältöön ja itse laitteisiinkin.

Tänään Suupohjan Ammatti Instituutin edustaja kävikin hakemassa pari laitetta kokeiluun. Meillähän oli aikoinaan kokeilussa heidän hankkeensa iPadeja, ja tämä kokeilu oli hyvin hedelmällinen vaikuttaen merkittävästi meidän oman hankkeemme suuntaan ja painopisteisiin. Toivottavasti SAI saa kokeilusta saman tasoisen varmuuden heille parhaiten soveltuvasta laiteympäristöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti