keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Sähköisten kokeiden kokeilut jatkuvat

Ja nyt siirryttiin Googlen lomaketyökalun käytössä myös humanististen reaaliaineiden puolelle. Monivalintahan ei tällä osasella ole Suomen kouluissa ollut kovin korkeassa kurssissa, mutta asiaan saattaa tulla muutos. Oikein muotoilluilla kysymyksillä ja tyypillisimpiä virhekäsityksiä mittaavilla vastausvaihtoehdoilla saadaan kyllä osaaminen pintaan. IB-lukioiden päättötutkintohan on käytännössä kokonaisuudessaan monivalintaa...

Sirpalta voi tiedustella kokemuksia aiheesta omia jatkokehitelmiä varten. Simo puolestaan tutustui saman työkalun automaattiseen tarkistukseen ja kirjoittanee siitä oman blogitekstinsä tuotapikaa muillekin opiksi.

Googlen paketista löytyy myös uusi luokkahuone -ominaisuus, joka lienee suurella osalla opettajista vielä ottamatta käyttöön. Tämä työkalu tuo lisää mahdollisuuksia erilaisten ryhmien kätevään luomiseen ja mm. Moodlen korvaamiseen. Käykääpä kokeilemassa ja kirjoitellaan taas tänne blogiin kokemuksistamme. Tässä toisessä blogissa alustavia kokemuksia ja ominaisuuksien esittelyä englanniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti